Et halvt århundrede med Hanstholm Havn
Der var mange biler, der fandt vej til Hanstholm, da havnen blev indviet i 1967.
Mon der kommer lige så mange nu; til 50 års jubilæet ? 

Foto Tage Jensen

OBS! Billeder fra arkivets samling må ikke benyttes eller kopieres uden arkivets tilladelse! Mange af bidragyderne til arkivets store billedsamling - der blandt andet formidles her - bryder sig ikke om, at deres bidrag distribueres på sociale netværk som f.eks. Facebook uden deres vidende.

Et halvt århundrede med Hanstholm Havn (næsten!)
Der er fokus på Hanstholm i disse år . Både fortid og fremtid. Fremtiden handler om en havneudvidelse, som der fra lokalt hold arbejdes ihærdigt på.  Der arbejdes også med fortiden. I 2014 udsendte forlaget Knakken udsendte første bind af  historien om Hanstholm. "Drømmen" om en havn" var bogens undertitel. Andet bind med fortællingen om Hanstholms udkom i november 2016.  
Indsamlingen af billeder, erindringer og genstande begynder er i gang – og man forestiller sig, at det indkomne materiale skal indgå i en stor udstilling i Hanstholm i forbindelse med jubilæet. Det sker i et samarbejde med Lokalhistorisk Arkiv for Thisted Kommune, der meget gerne modtager originale billeder til indscanning, således de får en kvalitet, der kan anvendes til udstillingsbrug. Arkivet vil også gerne i forbindelse med folk, der kan bidrage med en fortælling om Hanstholms nyere historie. Resultaterne af indsamlingen vil løbende blive præsenteret her på sitet i et specielt afsnit.
 
 
 De mange papirbilleder, negativer og dias som borgerne gennem mange, mange år har indleveret eller lånt arkivet er blevet til en omfattende billedsamling, der er en uvurderlig kilde til lokalsamfundets historie. De ældste billeder stammer helt tilbage fra 1870´erne.
Der kan søges blandt alle billeder - eller i de enkelte sektioner.
Man er velkommen til at skrive en kommentar til de enkelte billeder, hvis vore oplysninger enten er forkerte eller utilstrækkelige.